Nicky Bukkake 

Nicky 10.png
Nicky 1.png

Om te beginnen hebben we de korte date, ongeveer een half uurtje, voor de mensen die weinig tijd hebben, die een eerste kennismaking wensen, voor de mensen met dringende behoeften of gewoon voor de mensen die een beetje realistisch met hun budget moeten omspringen. 

De mogelijkheden zijn daardoor niet beperkt enkel de tijdsduur.

Deze date kost 70 €

Dan hebben we de all-in date van een uur, dan kun je iets langer genieten van de mogelijkheden en kun je meermaals klaarkomen.

Deze date kost 120€

Langer dan een uur is bespreekbaar en dan gaan we, in onderling overleg, de prijs bepalen aan de hand van de wensen en de tijdsduur.

Een 1,5 uur date kost 170€, een 2 uur date kost 200€, en 3 uur kost 250 €

Dan hebben we nog de trio date samen met mijn mannelijke partner, voor de mannen die houden van dubbele vrouwelijke verwenning, dubbele penetratie (ook dubbel anaal en dubbel vaginaal). Deze date kan ook met bi-interactie, maar is uiteraard niet verplicht.

Deze date kost 150€ voor een uurtje,

Dan organiseer ik maandelijks ook een gang bang. Een feestje waar gedurende een 3-tal uur een 8 tal mannen komen om mij gezamenlijk van de nodige aandacht te voorzien. Dit ongeremd sex-feestje is vooral voor de mannen die houden van het sletterig sfeertje dat, tijdens dubbele penetraties en bukkake cimdump, hangt.

Deelname aan een Gang Bang kost 120€

Nicky 17.png
Nicky Main Pic 2b.png